Însemnătatea draperiilor în viațsa noastră

Draperiile – sunt un obiect de interior, care s-a întipărit atât de bine în viața noastră de zi cu zi, încât noi uneori nici nu ne dăm seama, cât de semnificativ este el pentru noi.

Noi ne construim case, apartamente, vile și oricare alte locuințe. Însă, în pofida unui element al interiorului atât de obișnuit și necesar, cum sunt draperiile, din oarecare motive, alegerea lor noi o lăsăm pentru ultimul moment. Cu toate că, pe de altă parte, pentru sfârșit se lasă tot ce-i mai dulce și mai așteptat.

 

Totuși, selectarea draperiilor are o însemnătate nu mai puțin importantă, decât proiectarea designului interiorului.

Draperiile și interiorul reprezintă părțile componente ale unui proiect unitar de design. Interiorul poate fi la perfecție gândit, însă dacă în prealabil nu vor fi luate în considerare culorile stofei pentru draperii,  structura ei, forma, varianta ei de drapare, care va împodobi ferestrele noastre, atunci în cele din urmă se poate obține un rezultat lipsit totalmente de gust estetic și de integritatea designului în general.

De aceea, alegerea draperiilor trebuie făcută cu pricepere. Deoarece noțiunea de draperii nu e doar un simplu cuvânt, ele joacă un rol foarte important în viețile noastre.

Pe lângă funcția decorativă, draperiile ne protejează de lumina soarelui, atunci când avem nevoie, de privirile indezirabile și, în general, de lumea care ne înconjoară.

Draperiile selectate corect sunt în stare să creeze pentru fiecare dintre noi o lume personal gândită, în care ne-am dorit de atâta timp să ne aflăm.

Ferestrele decorate cu pricepere pot nu doar să reliefeze designul general al apartamentului, odăii sau a oricărei alte locuințe, dar și să reflecte stilul și gustul original al Dvs.

Chiar dacă Dvs. sunteți un amator al minimalismului sau al ferestrelor enorme, prin care puteți supraveghea viața orașului, mișcările oamenilor, circulația automobilelor și în general viteza vieții noastre, aceasta încă nu înseamnă că ferestrele Dvs. preferate nu au meritat „îmbrăcăminte” frumoasă. Doar noi ne cumpărăm haine noi, avem grijă de aspectul nostru fizic, deci și ferestrele noastre merită același lucru și trebuie întotdeauna să arate la același nivel, să corespundă pozițiilor și obiectivelor noastre de viață.

Deseori noi auzim în publicitate, că ochii sunt oglinda sufletului nostru. În mod similar, ferestrele reprezintă și ele reflectarea „Eului” nostru!

Aveți grijă de ferestrele Dvs. și ele Vă vor umple viața cu noi impresii!

More in this category: Draperii stilate »